Hirdetés

2024. április 25. (csütörtök) Márk

Helyi hírek

2008. 09. 15. 13:28:39

Öngondoskodás és társadalmi felelősségvállalás

Bár Baján ez az első alkalom, de Balázs Iván az UFS General Manager-e által aláírásra kerülő és Búcsú Lajos alpolgármester úrnak átnyújtandó szándéknyilatkozat a biztosítéka annak, hogy a most megkezdett együttműködés a jövőben is folytatódik.

A magyar lakosság jelentős részében az elmúlt két évtizedben még nem alakult ki, és nem is alakulhattak ki magas szintű pénzügyi ismeretek. Ez teszi szükségessé a pénzügyi piacokon a szolgáltatásközvetítői tevékenységet. Ezt azonban csakis empátiával, személyes példamutatással lehet magas színvonalon végezni. Ezért van kiemelt helye az UFS Group Holding Zrt küldetésében az öngondoskodás gondolatának és a társadalmi felelősségvállalásnak, és ezért kerül sor rendszeresen az UFS munkatársai körében társadalmi felelősségvállalás alapján végzett feladatok önkéntes és térítésmentes ellátására.

2008. szeptember 13-án az UFS (United Financial Services Group Holding Zrt., www.ufsgroup.hu) bajai munkatársai a társadalmi felelősségvállalás keretében, a mindig forráshiányos kulturális élet feltételeinek javítását tűzte ki célul azáltal, hogy a bajai József Attila Művelődési Központ és Ifjúsági Ház előterének, és az épületben lévő lépcsőház felújításának, kifestésének feladatát vállalták magukra.

Mosatni tevékenységük jól illik a különböző tevékenységeik közé. Hogy csak a közelmúlt példáit említsük: a nyári vérhiány okán több mint kettőszáz munkatárs adott vért ugyanazon a napon országszerte, a Pécsi Országos Színházi Találkozó kapcsán részt vettek a színház környezetének felfrissítésben. Debrecenben pedig, a nyári iskola szünet során tantermeket és azok felszereléseit újították fel.