Hirdetés

2024. március 19. (kedd) József, Bánk

Kultúra

2012. 11. 23. 15:57:09

Pokoli Történetek-Angyali Történetek

avagy két óra alatt a Föld körül Vujity Tvrtkoval. Filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozó a TV2 Pulitzer-emlékdíjas műsorvezető-riporterével. Ismerje meg a világ legmulatságosabb diktatúráját, Fekete-Afrika misztikumát, Észak-Korea hétpecsétes titkait.

Az előadás során a vendégek szoríthatnak a szomáliai polgárháborút túlélt magyar lányért, Szamiráért, megleshetik a csernobili lezárt zóna döbbenetes titkait, megismerhetik a világ utolsó hadifoglyának hiteles történetét, Kongó egyetlen sízőjének mulatságos kalandjait. Ellátogathatnak a Föld legnagyobb lepratelepére, bejuthatnak az amerikai elnök születésnapi bulijába, a szerelemből vett brazíliai őserdőbe és az egyszerre gyönyörű és félelmetes Szahara sivatagába! Az est vendége Weisz Fanni fotómodell és szépségkirálynő! Egy este Tvrtkoval, amit soha nem fog elfelejteni!
Ady Endre Városi Könyvtár és Művelődési Központ, november 28. (szerda), 18 óra! Belépőjegy: 1.000,- Ft! A rendezvény után megvásárolható lesz Tvrtko november elején megjelent új könyve!