Hirdetés

2024. március 19. (kedd) József, Bánk

Baja

2014. 10. 15. 10:47:23

Október 15-ével indul a távfűtés!

A Baja Energetika Kft. tájékoztatja a Tisztelt Felhasználókat, hogy az ellátási területen található lakóingatlanokban október 15-ével elindítja távfűtési szolgáltatását. A Társaság a közös képviselőket értesítette.

A távfűtés továbbra is időjárás követő szabályozású az átmeneti időszakban is, vagyis a fűtés leáll amint a külső hőmérséklet eléri a 17°C-t.

Felhívjuk a Lakossági Felhasználók figyelmét, hogy a zavartalan és biztonságos szolgáltatás igénybevételének előfeltétele, hogy az adott társasházat érintően valamennyi radiátor rendszerre legyen kötve nyitott szabályozó szeleppel. A nyitott szelep a rendszer légtelenítése miatt fontos. A zárt szelepű radiátorban rekedt levegő a fűtési rendszer bekapcsolásával megkezdődő keringetés során a szelep kitekerésével bekerül a már korábban lelégtelenített rendszerbe, amivel jelentősen csökkenhet a rendszer által leadott hőmérséklet, az elvártnál hidegebbek lehetnek a radiátorok.

A fenti munkálatokat, ellenőrzéseket mindenképpen el kell végezni a biztonságos és zavartalan szolgáltatás igénybevételéhez!

Baja, 2014. október 14.

Baja Energetika Kft.