Hirdetés

2024. április 26. (péntek) Ervin

Baja

2015. 11. 20. 9:02:27

A Baja Energetika Kft. közleménye

A Baja Energetika Kft. ezúton tájékoztatja Önöket arról, hogy a használati melegvíz minőségére vonatkozóan érkező kifogásokkal kapcsolatban nem a Társaság az illetékes. A Baja Energetika Kft. a Bajavíz Kft-től vásárolt hideg vizet melegíti fel, a víz minőségében változást eszközölni Társaságunk nem tud.

Tájékoztatás

Tisztelt Felhasználók/Díjfizetők!

A Baja Energetika Kft. ezúton tájékoztatja Önöket arról, hogy a használati melegvíz minőségére vonatkozóan érkező kifogásokkal kapcsolatban nem a Társaság az illetékes.

A Baja Energetika Kft. a Bajavíz Kft-től vásárolt hideg vizet melegíti fel, a víz minőségében változást eszközölni Társaságunk nem tud.

A Bajavíz Kft. 2015. november 18-i közleménye a következő:

„A BAJAVÍZ Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a város területén zajló ivóvízhálózat rekonstrukciós munkák miatt − várhatóan december 20-ig tartó időszakban – helyenként az ivóvíz átmeneti zavarosodása várható. Az ivóvíz egészségkárosító anyagot nem tartalmaz. A BAJAVÍZ Kft. a vízhálózat átöblítését szükség szerint végzi. Kérjük a felhasználók türelmét és megértését, mivel a munkálatok az ellátás minősége és biztonsága érdekében elkerülhetetlenek és valamennyi fogyasztó közös érdekét szolgálják! „

A Bajavíz Kft. nevében köszönjük megértésüket és türelmüket!

Baja, 2015. november 19. Baja Energetika Kft.